För frågor angående tjänsten eller tekniska problem kan du kontakta vårt Rakuten TV-hjälpcenter genom att fylla i följande formulär: https://support.rakuten.tv/hc/sv/requests/new

Däremot kan vårt supportteam behöva information om din enhet, anslutningstyp etc. För en snabbare och mer personlig service rekommenderar vi därför att du skickar en förfrågan genom att fylla i ett kort formulär, som du hittar uppe till höger på skärm i "Kontakta oss"

Du kan också kontakta oss direkt till följande e-postadress: support@rakuten.tv

I det här fallet rekommenderar vi att ange maximal information om händelsen, förslag eller frågor för att hjälpa till på det mest effektiva sättet.